Grapefruit premiata cu argint la singura competitie internationala specializata pe design de ambalaj

Agentia de branding Grapefruit a castigat la sfarsitul lunii octombrie 2007 premiul Silver Pentawards pentru designul de ambalaj al produselor Transavia in cadrul competitiei Pentawards 2007. Distinctia a fost singurul premiu oferit in cadrul categoriei Food: Fish, Meat and Poultry de catre juriul Pentawards, format din specialisti internationali in design de ambalaj din agentii de design si companii precum Colgate-Palmolive sau Danone.

Noua identitate a brandului Transavia, ce a inclus designul de ambalaj, a fost lansata in iunie 2006, Grapefruit redefinind brandul corporatist ca fiind unul eficient, energic si caracterizat de un autentic spirit transilvanean. Designul ambalajului, realizat in colaborare cu reputatul fotograf Razvan Voiculescu, a asigurat o foarte buna diferentiere a produselor la raft si a determinat o crestere importanta a notorietatii firmei in piata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related