Oameni noi la Starlink Group

Starlink Group si a imbogatit de curand echipele de Media, Brand Communication si Creatie cu 7 noi specialisti:

Stefania Marian este noul Brand Communication Director la Starlink Group. Stefania a absolvit in 2001 Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Business. In 2002, dupa o experienta de un an in cadrul a doua companii din Cluj, Stefania a preluat postul de Brand Manager la De Silva pentru produsele firmei Stork (Toffifee, Merci) pana in 2005, cand a devenit Brand Manager pentru produsele firmei Moet-Hennessy (parte din LVMH - Luis Vitton Moet Hennessy). Stefania a facut cursuri de perfectionare atat in cadrul firmei Storck cat si la Moet-Hennessy (media, selling portofolio, tehnici de management, selling in mass retail, selling luxury products, comunicare, relatii publice, consumer understanding).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related