Mercury Promotions semneaza spotul tv pentru Ad'Or 2005

Mercury Promotions a realizat campania ATL de promovare a festivalului de publicitate Ad'Or de anul acesta. Campania "Creativitatea la romani" include spotul tv "Sapanta", spot radio, machete pentru presa scrisa si bannere pe internet.
Spotul tv este difuzat pe majoritatea posturilor nationale de televiziune incepand cu data de 16 mai. Echipa Mercury Promotions a fost filmat in perioada 26-29 aprilie in cimitirul vesel din Sapanta cu ajutorul casei de productie Forward International din Cehia.

Succesul campaniei s-a masurat in opiniile pozitive din partea industriei:

"Ideea este buna, spotul curat si simplu, iar executia adauga valoare scenariului. Castingul este bine ales, foarte credibil si foarte romanesc. Felicitari!" - Bogdan Naumovici, CEE Regional Creative Director , Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related