Joaca de-a brandul pe net

Cea mai simpla definitie a unui advergame ar fi “un joc realizat pentru a ajuta un brand”. Viata lui nu e echivalenta cu cea a brandului, iar bugetul (intre 2 000 si 20 000 de euro) pentru realizarea sa nu poate fi comparat cu cifrele alocate campaniilor publicitare clasice. Cu toate astea, jocurile publicitare reusesc de multe ori sa puna brandul in valoare, tinand consumatorul mai aproape, intr-un mod in care campaniile clasice n-o pot face. Am incercat totusi sa aflam de la specialisti cum si cat ajuta un advergame brandul, asa ca i-am luat la intrebari pe Florin Secanu, Manging Director la Senior Interactive si Adrian Alexandrescu, One-to-One Communications Director, OgilvyOne.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related