Millennium Bank demareaza campania media dedicata proiectului Bradul Millennium

Millennium Bank, investitor cheie pe piata bancara din Romania, anunta demararea campaniei media pentru promovarea proiectului "Bradul Millennium". Campania este o adaptare a unui concept international si se va derula in perioada 19 noiembrie - 10 decembrie pe urmatoarele posturi de televiziune: Antena 1, Prima, ProCinema, Discovery, AXN, NG, B1TV, Pro TV.

"Bradul Millennium este mai mult decat un punct din strategia de introducere a brandului pe piata, este pur si simplu sinonim cu celebrare, bucurie, familie. Prin campania media dedicata, Millennium Bank invita toti romanii sa participe la momentul unic al aprinderii celor peste 2 milioane de beculete, moment ce va fi marcat de concerte, jocuri de artificii, inaugurarea intregului Parc Millennium din Piata Unirii si multe alte surprize", a declarat Raluca Simu, Head of Corporate Communications Millennium Bank.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related