White Image publica primul raport din Romania privind deliverabilitatea in email marketing

Se spune ca orice companie poate trimite emailuri catre abonatii sai. Se spune ca totul este roz in email marketing, ca traseul de la marketer la abonat este unul in linie dreapta, direct in Inbox-ul abonatului.

White Image Loyalty Solutions publica primul raport din Romania cu privire la ratele de deliverabilitate din email marketing. Acesta pune in evidenta faptul ca in general, 1 din 5 emailuri trimise in mod legitim nu-si atinge tinta sau nu ajunge la destinatar.
Bazat pe monitorizarea prin sistemul Habeas a peste 40 de ISP-uri (Internet Service Provider) si peste 100 de campanii de emailing B2C pe an, raportul a analizat perioada ianuarie 2006 - iulie 2007 si pune in evidenta numarul de emailuri legitime care sunt filtrate si livrate in mod gresit de catre ISP-uri in Bulk. Cunoscute sub numele de "false-positives", aceste emailuri raportate in mod eronat ca Spam si livrate in Bulk-ul abonatilor sau poate deloc, calculate din numarul total de emailuri trimise, se constituie in rate de non-delivery.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related