Proiectul CSR "Parcurile Viitorului" se afla in topul celor mai bune 5 campanii din Sud-Estul Europei

Dupa castigarea premiului "Golden Award for Excellence" in cadrul PR Award Romania, programul de responsabilitate sociala "Parcurile Viitorului" realizat de Ogilvy Group, impreuna cu Petrom, este nominalizat la European Excellence Awards in topul primelor cinci campanii din Sud-Estul Europei.

"Parcurile Viitorului" primeste astfel aprecierea unui juriu international format din peste 30 de specialisti cu experienta in comunicare la nivel global. Proiectele finaliste au fost selectate dintr-un numar de peste 600 de inscrieri din toata Europa. European Excellence Awards este o competitie internationala de comunicare si relatii publice, initiata de publicatia Comunication Director pentru a premia excelenta in comunicare in spatiul european.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related