Aeroportul international Aurel Vlaicu se alatura retelei AeroportTV

Reteaua AeroportTV a Monopoly Media se extinde cu o noua locatie foarte importanta, Aeroportul Aurel Vlaicu (Baneasa). Incepind din 1 noiembrie, in cunoscutul aeroport din nordul Capitalei pot fi vizionate programe de stiri si divertisment plus calupuri publicitare.

Directorul de vanzari al Monopoly Media, Dan Ionescu, a declarat ca: "Oficialii aeroportului Aurel Vlaicu estimeaza pentru 2008 un trafic de peste 1.2 milioane pasageri, in crestere cu 30% fata de anul 2007, devenind astfel o locatie InStore TV extrem de atractiva din punct de vedere al publicitatii, cu un target de 1.2 milioane de persoane cu venituri foarte mari, high class, ce provin din mediu cosmopolit si au o viata sociala activa".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

george gafita
acum 16 ani
!!!intereseaza pe cineva de la cine au furat acesti dinozauri ideea (inregistrata si la osim, de altfel) cu transmiterea prin internet astfel incat "permite efectuarea modificarilor de ultima ora si transmiterea diferentiata de programe"???


Branded


Related