ARRP organizeaza conferinta "Comunicare - Bani - Dezvoltare"

Marti, 27 Noiembrie, Hotel Athenee Palace - Hilton. Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice invita consultantii in afaceri si Relatii Publice sa participe la "Conferinta Comunicare-Bani-Dezvoltare". Evenimentul isi propune sa reuneasca reprezentanti ai comunitatii bancare, oameni de afaceri, dar si consultanti. Datorita faptului ca doar 2,46% dintre firme au apelat la servicii de consultanta in 2007, conform unui sondaj realizat de CNIPMMRE, conferinta reprezinta o oportunitate pentru promovarea directa a ofertelor acestora.

IMM-urile reprezinta motorul de dezvoltare al economiei. Cu toate acestea, desi Romania a aderat de Uniunea Europeana de 11 luni, raportul numarului de IMM-uri la mia de locuitori inca naste diferente semnificative: daca in UE 15 acesta este de 54 de IMM-uri la mia de locuitori, in Romania sunt doar 19-20 (conform unui studiu realizat de Institutul National de Statistica).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related