300 de participanti au fost prezenti la Inspire 2008!

Inspire 2008 a reunit aproximativ 300 de participanti in zilele de 21 si 22 noiembrie 2007 la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti. Evenimentul a fost organizat de Evensys in colaborare cu Starcom Romania, Cosmote, Beko si Coca-Cola si a oferit participantilor atat sansa de a cunoaste specialisti de talie mondiala in strategie si marketing, cat si de a afla noile tendinte in business si marketing.

Invitati speciali in cadrul evenimentului au fost specialisti de renume in marketing, strategie, media sau business precum Mark Earls (autor si strateg de talie mondiala), Richard Hartell (Strategic Development Director, Starcom Mediavest Group EMEA), Nikki Hillier (Artistic Director, ELLE prêt-a-porter), Magnus Brehmer (Marketing Specialist, Inter IKEA Systems), Daniela Knecht (Deputy Managing Director, Client Service & Business Development, McCann Erickson Romania) si Miguel Brito Goncalves (Executive Creative Director, Tempo Advertising), alaturi de practicieni locali precum Mihai Simiuc (fondator Fru Fru) sau Stefan Stroe (Strategic Planning Director, Starcom).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related