Graffiti BBDO realizeaza spotul "Perfecta" pentru cafeaua Selected Gold

Graffiti BBDO a produs spotul TV "Perfecta" pentru lansarea marcii de cafea Selected Gold.

"Selected Gold este o cafea premium cu un gust perfect, datorat selectionarii celor mai bune boabe de cafea de pe plantatiile din Brazilia, Kenya si Columbia. Pentru a savura o cafea perfecta, e nevoie de perfectiune la fiecare nivel al procesului de fabricatie. Astfel, spotul prezinta intr-o maniera estetica atentia acordata cafelei in fiecare stadiu prin care aceasta trece pana sa ajunga intr-o cana: selectia boabelor, prajirea si macinarea acestora si, in cele din urma, obtinerea unei cafele exceptionale, gata de a fi savurata de cei care pretuiesc intotdeauna o ceasca de cafea perfecta", povesteste Lucian Urdea, copywriter.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Cosmin Simionescu
acum 16 ani
Bravo baietzi, dar eu unu' cred ca atzi fi putut mai mult. Mult mai mult - in alte imprejurari... poate. Felicitari pentru Lucian si Paul; si sa nu fitzi trishti daka calupu' celor care au "super-contribuit" :-)) la realizarea acestui spot e mult, mult mai umflat. E normal ca sa fie inclus si CD-ul, etc, etc in aceste date = asha se dau ele de la PR in orice agentzie ("comunicat de presa" cu cei ce au contribuit la realizarea... - vrajeli dintr'astea ieftine). Hai, k noi shtim k voi suntetzi pe bune cei mai creativi... iar restul e de umplutura - ca de obicei. Totushi cam slabutz... (e o inshiruire plicticoasa de product-demo-uri si cam prea multe boabe si pouring coffee fara nici o noima / fara un concept solid in spate. La final putea fi orice alt brand...A retzinut cineva tzarile inshirate in spot? nu cred. ...si oare care sunt aceste tzari Perfecte? apar si pe produs? ce e cu Kenya, ce e cu Columbia? nu e cafea Braziliana? - mie aia imi place...) cred ca... (doar cred ca...) curand acest "cont" ishi va face aripi spre acele melaguri mult, mult mai creative... parerea mea. Oricum nu ar fi vina voastra, mai baietzi - Inca o data: Felicitari!


Branded


Related