Brandurile, mai vizibile online

Retailerii stiu cel mai bine cum sa isi trateze clientii, in timp ce bancile si supermarketurile mai au de invatat, cel putin in America, se arata in studiul "The Customer Experience Index 2007" (Indexul experientei consumatorilor 2007), publicat recent de compania de cercetare Forester Research. Studiul analizeaza relatia dintre utilizatorii de retele de socializare si branduri.

Conform studiului, principala tendinta pe piata globala este aceea conform careia producatorii de branduri, care au stiut sa creeze o legatura permanenta intre brandul respectiv si consumatori, au de castigat acum, cand discutiile despre branduri sunt un subiect la zi pentru utilizatorii de bloguri si retele de socializare, precum blogurile Facebook sau MySpace. Principala dinamica a acestei situatii consta in faptul ca utilizatorii de branduri pot obtine oricand informatii despre branduri si pot alege in functie de parerile celor cu care interactioneaza permanent pe internet.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related