Media Direction este nominalizata la Eurobest pentru toate cele 3 proiecte inscrise in competitie

Media Direction a inscris anul acesta la Eurobest Awards trei proiecte de media creativa si toate acestea se afla pe lista de nominalizari. Proiectele Pepsi Bus Shelter si Pepsi Night Play sunt nominalizate la categoria Best Use of Standard Outdoor, in timp ce Lipton Street Shower, la categoria Best Use of Special Events and Live Advertising.

"Acum cateva luni am mers cu echipa Media Direction intr-un teambuilding in care am incercat sa identificam acele valori care ne reprezinta cel mai bine. Una dintre ele era "inovatia". Premiile obtinute anul acesta (la Festivalul Mediamixx din Bulgaria si la competitia OMD Wolf Awards) impreuna cu nominalizarile la Eurobest ne confirma ca am identificat corect. Suntem foarte bucurosi ca am reusit o performanta de 100% - practic toate cele trei lucrari inscrise au fost nominalizate pentru confruntarea finala. Este o confirmare a faptului ca proiectele noastre au valoare si ca aceasta valoare a fost observata de membrii juriului. Daca vom obtine si un premiu, atunci bucuria noastra va fi maxima", a declarat Cristian Mucichescu, Executive Manager al Media Direction.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related