Graffiti BBDO este singura agentie de publicitate din Romania nominalizata pentru print la Eurobest

Graffiti BBDO este singura agentie de publicitate din Romania nominalizata la categoria print a festivalului Eurobest.

Cele doua nominalizari au fost primite de agentie pentru lucrarea "Munch" (dezvoltata pentru Mountain Dew) si campania History in Brief - J.F.K., 9/11, Tien An Men (pentru revista Dosarele Istoriei).

"Ieri a fost jumatate de zi de sarbatoare la noi in departament. Suntem foarte mandri pentru cele doua campanii nominalizate si abia asteptam ziua de vineri sa vedem daca am si luat niste trofee. Dincolo de bucuria evidenta, nominalizarea la Eurobest inseamna enorm pentru mine si Cosmin - visam de multa vreme sa fim finalisti alaturi de agentii ca TBWA Paris sau AMV, agentii cu care ne-am alimentat ambitiile de cativa ani", spune Dan Stanescu, Copywriter Graffiti BBDO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Sectiune


Comentarii

Dan Stanescu
acum 16 ani
Bravo Dane, Bravo Cosmine! Meritatzi toata stima si aprecierea noastra! Ati reusit sa va ridicati singuri la cel mai inalt nivel - Aprope au fost ca nishte participari individuale, aparte si separat de orice companie sau agentzie (chiar daca in lista de cica, sanki "echipa care au dezvoltat lucrarile nominalizate" fac parte si CD-ul si altzii - bagatzi asa de umplutura). Voi ati fost sivetzi fi mereu Single Runners and Individual Winners. Voi vetzi lua mereu trofee si premii (GOLD) - chiar si daca atzi participa singuri! Bafta si la mai mare k shtiu ca putetzi mult mai mult de atat! Suntetzi cei mai TARI din Romania si putem spune si cei mai BUNI din Europa! Respect!
cristian cristian
acum 16 ani
Dan_Dan, esti patetic. poate ca baietii sunt tari, nu zic nu, dar tu esti praf. exprimarea ta si acest butt kissing extrem sunt absolut penibile. nu mai bine te duci tu acasa si le faci un altarash? i-ar ajuta mai mult decat randurile de mai sus.

p.s.- imi doresc din suflet sa nu lucrezi in publicitate.



Branded


Related