AHA Media - prima firma de consultanta in implementarea de publicitate neconventionala din Romania

Incepand cu decembrie 2007 s-a lansat AHA Media, prima companie din Romania ce ofera servicii de consultanta in vederea identificarii de solutii de implementare pentru idei de publicitate neconventionala. AHA Media raspunde astfel unei nevoi care se resimte tot mai mult la nivelul industriei de marketing din Romania: imposibilitatea de a implementa idei neconventionale din lipsa solutiilor tehnice pentru a le produce.

"Avem o industrie de marketing si publicitate cu multe idei creative, dar nu avem intotdeauna suficiente solutii tehnice pentru a implementa respectivele idei. Prin urmare sunt multe idei care mor pentru ca pur si simplu "nu se pot face". Atat agentiile de publicitate, cat si clientii se plang din acest motiv. Oferind consultanta in acest sens, AHA Media pune la dispozitia clientilor si agentiilor care cauta solutii de implementare expertiza tehnica necesara, atat din punct de vedere a comunicarii, cat si din punct de vedere ingineresc. Practic, beneficiind de experienta si cunostintele necesare, vom incerca sa ajutam industria sa implementeze ideile pe care le creeaza si pe care nu stiu cum sa le produca", a declarat Marian Costache, Managing Director, AHA Media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related