Un studiu ZenithOptimedia spune ca piata internationala de publicitate va creste cu 6,7% in 2008

Piata internationala de publicitate va creste cu 6,7% in anul 2008, iar cresterea va fi generata in mare parte de Jocurile Olimpice din China, alegerile prezidentiale din SUA si de Campionatul European de Fotbal din Austria si Elvetia, arata un studiu realizat de agentia de media ZenithOptimedia.

Potrivit studiului, in SUA, piata de publicitate va creste in anul 2008 cu 4,1%, comparativ cu anul acesta.

Studiul mai arata ca publicitatea pe internet o va depasi pe cea din reviste in anul 2010.

Studiul mai arata ca, in 2010, internetul va ajunge la 15% din totalul investitiilor in media, in zece piete internationale. In prezent, internetul acopera 15% din totalul investitiilor in media doar in patru tari, Danemarca, Suedia, Norvegia si Marea Britanie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related