Sambata vom cunoaste castigatoarea Cupei Danone la fotbal

Sambata, 4 iunie, de la ora 11:30, pe Stadionul Central Dinamo se intalnesc cele mai bune echipe de mici fotbalisti din Constanta, Cluj Napoca, Timisoara si Bucuresti, pentru disputarea titlului de campioana a Romaniei in cadrul Cupei Danone la fotbal. Toti iubitorii de fotbal si muzica buna sunt asteptati sambata pe Stadionul echipei Dinamo din Stefan cel Mare, intrarea fiind libera. La finalul meciurilor, atmosfera de spectacol va fi completata de un concert extraordinar al formatiei Hi-Q.
Etapa finala a Cupei Danone reuneste campioanele locale desemnate in urma meciurilor de fotbal derulate la nivel local in perioada 23 aprilie - 21 mai: echipa Scolii nr. 12 Elpis Constanta, echipa Scolii nr. 20 din Cluj, micii fotbalisti de la Liceul "Banatul" din Timisoara si echipa de fotbal a Scolii Nr. 311 din Bucuresti. Finala Cupei Danone de pe stadionul Dinamo este parte integranta a turneului international de fotbal Danone Nations Cup, adresat copiilor intre 10 si 12 ani din lumea intreaga.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related