Peste 250 de participanti au fost prezenti la conferintele NetCamp

Pe data de 5 decembrie 2007 a avut loc primul eveniment dedicat strategiilor si noilor tendinte in mediul online, NetCamp. Peste 250 de participanti au fost prezenti la conferintele desfasurate in cadrul NetCamp, care a avut loc la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti. Evenimentul a fost organizat de Evensys, iar partener principal al evenimentului a fost Microsoft, alaturi de Orange, Beko, Adobe si Nokia.

Invitat special in cadrul evenimentului a fost Hugh MacLeod (gapingvoid), unul dintre cei mai apreciati bloggeri din lume. Alaturi de el au fost invitati Rodrigo Sepulveda Schulz (Vpod.tv), Miel Van Opstal (Microsoft), Mihai Crasneanu (Grey Juice Lab), Nir Manor (Onmax) si Eirik Solheim (NRK).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related