Superbrands a lansat prima Carte Business Superbrands pentru Romania

Superbrands Romania a lansat prima Carte Business Superbrands din Romania, in cadrul unei conferinte de presã organizatã la Librãria Cãrturesti.

La evenimentul de lansare au participat reprezentanti la varf ai organizatiei Superbrands International si ai Superbrands Romania, precum si reprezentanti ai companiei Nielsen, partenerul Superbrands Romania pentru Programul Business Superbrands 2007.

46 de branduri internationale si autohtone, dintre cele devenite eligibile pentru statutul Superbrands, au intrat in Program, fãcand posibilã aparitia primei Cartii Business Superbrands pentru Romania. Criteriile de eligibilitate pentru Programul Business Superbrands sunt: reputatie si prestigiu, incredere, calitate si diferentiere pe piatã. Lista initialã de peste 2000 de branduri a fost elaboratã de cãtre compania Nielsen, partenerul programului Business Superbrands in Romania. Compania Nielsen a asigurat procesarea ulterioarã a datelor rezultate din faza initialã de evaluare si validare a brandurilor, de cãtre Consiliul Superbrands 2007, precum si o cercetare calitativã finalã.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related