Echipele creative sunt invitate sa contribuie la realizarea campaniei de comunicare EFFIE 2008

International Advertising Association (IAA) Romania si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) anunta deschiderea oficiala a EFFIE 2008 - singurul festival care masoara eficienta in publicitatea romaneasca.

Ajuns la cea de a cincea editie, EFFIE este un festival destinat industriei de marketing si comunicare din Romania care premiaza reusita in atingerea si depasirea obiectivelor si reprezinta o recunoastere a rezultatelor campaniilor de succes.

Pentru dezvoltarea creativa a campaniei de comunicare a aceastei editii a festivalului EFFIE, organizatorii au decis ca si in acest an sa deschida competitia intregii comunitati de advertising din Romania - agentiile membre IAA si UAPR, alte agentii, freelanceri, studenti, oameni din industrie, s.a..
Practic, acest concurs se adreseaza tuturor echipelor creative, fie ca acestea fac parte dintr-o agentie, fie ca sunt studenti sau freelanceri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related