Grey lanseaza New Yorker in Romania

New Yorker, unul dintre cele mai cunoscute branduri vestimentare din Europa, a deschis in acest weekend primele 2 magazine in Romania, respectiv in Sibiu si Cluj, fiind in pregatire si cel de al treilea, in Targu Mures. Divizia de PR a Grey Bucharest impreuna cu New Yorker Germania au pregatit inaugurarea celor 2 magazine, obiectivele fiind crearea de awarness si comunicarea lansarii retelei New Yorker la nivel local prin desfasurarea de activitati destinate consumatorilor si presei.

Prin cele 5 marci ale sale - Amisu, Fishbone Sister, Fishbone, Smog si Censored - New Yorker acopera o gama variata si sofisticata de stiluri vestimentare de la sport, casual pana la elegant. Colectiile sale, adresate in primul rand publicului tanar, reflecta in fiecare sezon ultimele trenduri in materie de moda, iar acest lucru se va observa si in magazinele din Romania, unde in fiecare anotimp vor fi aduse cele mai actuale colectii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related