Cristian Munteanu ii preda stafeta lui Oliver Kapusta

Incepand cu ianuarie 2008, Oliver Kapusta este noul director de creatie al agentiei TBWAMERLIN, se anunta intr-un comunicat de presa.

Inainte de prima sa vizita in Romania in calitate de membru al juriului festivalului AdPrint, Oliver a detinut functia de Creative Director la Grey Praga, Jung v.Matt HH, J. Walter Thompson Dusseldorf si Red Cell Dusseldorf, lucrand pe conturi ca BMW, Vodafone, Ballantine's, Peter Stuyvesant, Mercedes-Benz sau Singapore Airlines.

Inainte de a se alatura echipei TBWAMERLIN, Oliver a condus departamentul de creatie al GMP, dezvoltand proiecte pentru clienti romanesti ca Raiffeisen, Unilever, Timisoreana, Adevarul, Millennium Bank.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related