Solene Cesbron completeaza echipa de art directori de la Re:ply

Compania de comunicare Re:ply si-a largit echipa de art directori - Solene Cesbron, absolventa a Institutului de Arta Ècole Estienne din Paris, va fi implicata in proiectele de publishing si identitate pe care compania le pregateste pentru 2008.

Solene a lucrat la elaborarea unor proiecte de identitate vizuala la Paris si la realizarea de solutii grafice pentru clientii agentiei GAV Scholz & Friends la Bucuresti.

Experienta de pana acum si pasiunea pentru typography si publishing au adus-o pe Solene Cesbron la Re:ply, unde va lucra impreuna cu Iulian Puiu, Catalin Dumitru si Daniel Nanboe, ceilalti art directori ai companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

adrian lupu
acum 16 ani
Bonjour, Solene, je suis francais ausi. Mathilde. Se pare ca ai studiat repede invataturile lui Luc, care filozofice suna asa: daca pare ca lucrezi, inseamna ca nu esti competent cu adevarat, iar daca pare ca nu lucrezi, inseamna ca n-ai caracter nenicule! Il scoti din Deleuze si il bagi direct si fara nici o prerechizita in Derrida


Branded


Related