Punct Advertising are un nou Client Service Director

Cristina Oncescu este noul Client Service Director al agentiei Punct Advertising. In varsta de 34 de ani, Cristina vine de la TBWAMERLIN aducand cu sine o bogata experienta de 13 ani in publicitate, deruland cu succes campanii in domenii precum FMCG, electronice si electrocasnice, telecomunicatii, media & entertainment, banking, retail, farma, etc.

Absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, Departamentul de Studii in Limbi Straine, Cristina si-a inceput "ucenicia" la Young&Rubicam, urmand ulterior o dezvoltare profesionala in cadrul agentiilor Graffiti/BBDO, Lowe, DDB si FCB Bucharest.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related