Colectia haute-couture de reclame romanesti din 2007

Oricat ar zice agentiile ca premiile nu sunt interesante, dupa un an de business, cu clienti pierduti si castigati, o constanta a publicitatii ar putea ramane premiile. Am luat patru festivaluri in calcul, care produc de obicei cel mai mult buzz, si am mai pus inca o data pe tapet campaniile premiate anul acesta. E singura modalitate de a spune ceva bun despre un an publicitar care, dupa parerea multora, a oferit putine reclame de tinut minte peste ani.

Asadar, Headvertising a micsorat Gazeta dar a marit numarul de cititori, pentru care a fost rasplatita cu Grand Effie. Leo Burnett a fost cea mai buna agentie de la Ad’Or pentru al cincilea an consecutiv, McCann a bisat premiul cel mare la Portoroz, dar probabil cea mai importanta realizare pe anul acesta raman premiile castigate de GMP si Starcom la Cannes.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related