2008, anul achizitiilor si afilierilor in PR

Jucatorii din piata de PR sunt de parere ca anul 2008 va fi, pentru domeniul relatiilor publice, unul al afilierilor si al achizitiilor. Aceasta, in contextul in care piata PR-ului va creste, pe seama mediului de afaceri tot mai concurential.

"Vom auzi, cu siguranta, de noi afilieri si cred ca vor exista si cazuri de agentii de PR romanesti cumparate de retele internationale. Piata va creste si este firesc sa fie asa. Nu in ultimul rand, odata cu intrarea in UE, vor aparea din ce in ce mai des solicitari din partea companiilor care prospecteaza piata din Romania", spune Ioana Manoiu, managing partner al agentiei de relatii publice GMP PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related