Bloggerii sunt invitati sa evalueze cat de responsabile au fost companiile in 2007

Autorii primului portal de internet romanesc dedicat responsabilitatii companiilor ii invita pe bloggeri, in calitate de lideri de opinie, sa evalueze initiativele sociale desfasurate de firme in 2007. Pentru asta, bloggerii trebuie sa raspunda la trei intrebari. Raspunsurile vor fi publicate pe site-ul ResponsabilitateSociala.ro pentru a motiva companiile sa-si imbuntatateasca strategiile de implicare in 2008.

Implicarea sociala a companiilor este un curent bine inradacinat in randurile firmelor de pe pietele occidentale. In ultimii ani si companiile din Romania au inceput sa se implice din ce in ce mai mult in viata comunitatilor in care activeaza. Resursele oferite de corporatii pentru astfel de initiative pot contribui la rezolvarea unor nevoi sociale importante, ca spre exemplu: renovarea si dotarea unitatilor de invatamant, oferirea unui adapost pentru grupuri dezavantajate sau pentru victimele unor catastrofe naturale, protejarea mediului inconjurator, amenajarea spatiilor verzi, restaurarea monumentelor istorice etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related