InBev Romania a ales pentru serviciile media agentia Starcom Romania

Producatorul de bere InBev Romania a ales pentru serviciile de media agentia Starcom Romania in urma unei licitatii care s-a incheiat in luna ianuarie si la care au participat 8 agentii de media, informeaza vineri un comunicat al InBev.

La inceputul lunii noiembrie 2007, InBev Romania a initiat un proces de selectie pentru serviciile media. La licitatie au fost invitate sa participe opt agentii de media. In etapa finala au ramas trei agentii, Starcom Romania, Mediaedge:cia si OMD. In final, InBev Romania a desemnat agentia Starcom Romania drept castigatoarea licitatiei.

In organizarea procesului de licitatie, InBev Romania a fost asistata de o companie de audit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related