Primul forum din Romania pe teme de marketing, publicitate, comunicare, relatii publice, new media, publicitate online, cercetare de piata, productie publicitara si branding

Business Media Group (BMG) organizeaza marti, 14 iunie, Strategic 2005 (a treia editie) - cel mai mare forum de publicitate, marketing, comunicare, relatii publice, new media, publicitate online si branding din Romania. Evenimentul va avea loc World Trade Center Bucuresti.

Strategic 2005 va reuni peste 500 de manageri din domeniul marketingului si comunicarii, agentii de publicitate si PR, brand manageri care vor afla cum sa se adapteze tendintelor actuale din advertising si sa implementeze cu succes programe de marketing in organizatiile lor.
Evenimentul este structurat in doua sesiuni de conferinta si 10 sesiuni de workshop, in care vor sustine prezentari peste 50 de speakeri, experti internationali si locali din marketing si comunicare. Intre temele abordate la Strategic 2005, se numara : "Marketingul si rolul agentiei de publicitate in strategia de comunicare" , "Noi provocari in dezvoltarea brandurilor pe piata locala", "Creativitatea in strategie si pozitionare", "Tactici si strategii de PR", "Secretele marketingului - ce ar trebui sa stie orice om de marketing", "Strategia de comunicare: ratiune si pasiune", " Customer service", etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related