Redwine creeaza branduri indraznete

S-a lansat oficial Redwine, agentie independenta de strategie si design de brand ce se va dedica atat proiectelor de branding corporate cat si celor de produse sau servicii. Infiintata in cursul anului 2007, agentia are sediul in Bucuresti si isi ofera serviciile clientilor din Romania, dar si din strainatate.

Agentia isi stabileste ca obiectiv principal, pentru toate proiectele in care va fi implicata, sa fie ambitioasa pentru clientii sai si sa-i ajute in provocarea lor de a crea branduri valoroase si durabile, care sa castige increderea si loialitatea consumatorilor.

Redwine porneste la drum cu o echipa de profesionisti care au castigat experienta anterioara valoroasa in proiecte de branding si comunicare, in diverse categorii, lucrand pentru clienti cu notorietate, cum ar fi: Nestle, P&G, Philip Morris, Ursus Breweries, Rauch, Snack Attack, Orkla Foods, Abn-Amro, Credit Europe Bank (Finansbank), West Park Residential, Impact Developer & Contractor, RFI Romania, Club Bamboo, Berlin - Chemie si Curiero.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related