Filme in premiera pentru Romania la Realitatea TV

Postul Realitatea TV va difuza, incepand din 20 ianuarie, de la ora 21:30, emisiunea "Pe viata si pe moarte" - o serie de filme-document prezentate in premiera pentru Romania. Noua emisiune va fi moderata de Laura Chiriac si va include cate doua reprize de dezbateri, sustinute inainte si dupa difuzarea filmului, la care vor fi invitate diverse personalitati ale vietii culturale si politice din Romania.

Primul din seria filmelor prezentate in cadrul emisiunii "Pe viata si pe moarte" este intitulat "Fidel Castro: Un om urias intr-o insula mica" si va fi difuzat duminica, in ziua in care in Cuba se desfasoara alegeri parlamentare. Filmul (o productie BBC) prezinta povestea omului care, desi fiu al unui fermier slab educat, s-a luptat cu Statele Unite si a adus planeta in pragul razboiului nuclear - Fidel Castro. Filmul documentar include o serie de secvente video difuzate in premiera, precum si interviuri cu fiica lui Castro, cu cei care i-au fost aproape in perioada revolutionara si cu analisti politici americani, britanici si sovietici. Comentatorul filmului propune o interpretare atat a psihologiei, cat si a inclinatiilor diplomatice de care a dat dovada cel care a condus Cuba timp de aproape 50 de ani.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related