Leo Burnett isi bea din nou cafeaua cu Elite

Incepand din ianuarie 2008, Elite a revenit in portofoliul agentiei de publicitate Leo Burnett, fara pitch, pe baza colaborarii anterioare. In urma acestei decizii, Elite Romania se aliniaza deciziei la nivel regional care desemneaza Leo Burnett drept partenerul companiei, in toate tarile balcanice.

„Am revenit la Leo Burnett cu convingerea ca este cea mai creativa si strategica agentie de publicitate din Romania. Nu suntem la prima colaborare, avem deja o serie de campanii la care am lucrat impreuna si de care ne amintim cu mare drag. Din experienta pe care o avem cu Leo Burnett, avem incredere ca va fi din nou un moment in care ambele echipe vor avea de castigat”, declara Matanya Schwartz, General Manager la Elite Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related