Art Directors Club vrea sa inlocuiasca tupeul cu talentul in publicitate

500 de euro. Acestia sunt banii pe care trebuie sa-i investesti daca ai trecut de examenul de admitere la prima scoala de creatie din Romania. De aici pana la jobul in agentie mai e nevoie insa de talent si munca. Odata cu infiintarea Art Directors Club, nu va mai putea nimeni sa spuna ca in publicitate se intra pe pile, ne asigura doi din membrii ADC, Liviu David (Creative Director Next Advertising) si Adrian Botan (Creative Director Regional McCann Erickson). Tot ei spun, in interviul de fata, de ce membership-ul ADC este unul restrans si cum va ajunge clubul select al creativilor sa introduca noi standarde in publicitatea de la noi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

adrian lupu
acum 16 ani
Ma sparge ridicolul confruntarii, ca sa il parafrazam pe mentor. Pe de o parte, un geolog care scrie din pasiune iar pe de alta un proaspat absolvent de scenaristica, care a vazut o suta de filme pana la saispe ani si n-a citit niciodata almanahul SF. Pardon, n-a auzit de almanahul SF. Voi cine credeti ca se va impune in ochii celuilalt? Eu cred ca raspunsul il aveti deja.
Korosy Claudiu
acum 16 ani
e o idee buna.
adrian lupu
acum 16 ani
eu sunt impotriva rasismului. intr-o zi negrii si albii se vor uni (in ziua deschiderii scolii de creatie).


Branded


Related