iLeo isi lanseaza astazi blogul

La putin peste un an de la infiintare, agentia interactiva parte a grupului Leo Burnett intra in sfera de blogging prin http://blog.ileo.ro. Blogul companiei va inlocui newsletterul pe care iLeo l-a lansat acum un an de zile.

"Facem aceasta schimbare deoarece credem ca am ajuns la o maturitate a companiei si o coeziune a echipei care sa ne permita sa sustinem un blog viu, proaspat si interesant. De asemenea, credem ca informatiile si lucrurile interesante peste care dam, vor fi mult mai actuale in aceasta abordare. Prin intermediul blogului ne vom putea cunoaste si vom interactiona mai bine cu cei care sunt interesati de ce facem sau care vor sa discute pe subiectele pe care le propunem", a declarat Mugur Patrascu, Managing Director al iLeo.
Acest blog isi propune sa devina primul loc unde cei interesati vor putea afla noutati despre companie, oferindu-le prilejul sa stea in contact cu spiritul si oamenii de la iLeo. Blogul va fi actualizat zilnic si va contine informatii despre piata de publicitate in general si de publicitate interactiva in special, comentarii despre campanii proprii sau despre alte campanii, fie ele nationale sau internationale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related