Propaganda: nou manager la carma departamentului de Client Service

Propaganda are un nou manager la conducerea departamentului de client service, Madalina Oanta care a mai ocupat aceasta pozitie si in cadrul altor agentii de pe piata locala. Madalina Oanta are o experienta de peste 8 ani in publicitate si marketing acumulata in cadrul unor agentii locale si a unor companii.

Madalina a coordonat pana in prezent campanii de comunicare pentru marci dintr-o zona larga de industrii de la bunuri de larg consum, auto, servicii financiare, pharma si pana la electronice si electrocasnice, food, retail.

Specializata in marketing la Facultatea de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice, Madalina a efectuat si o serie de training-uri si programe de specializare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related