Nike si adidas la seminariile AdPrint

Johannes Newrkla, Andrea Stillacci, Alvaro Sotomayor si Julian Wade sunt vorbitorii celei de-a noua editie a festivalului AdPrint, care se va desfasura la Brasov in perioada 7 - 10 Februarie.

Ziua de vineri, 8 februarie va debuta cu prezentarea sustinuta de Presedintele ADC*Europe, Johannes Newrkla, care va vorbi despre beneficiile existentei unei structuri Art Directors Club pe plan local, in contextul global al comunicarii: "Unity in Diversity" - How to celebrate the "Genius Loci" in a greater Europe. "Daca iei in serios Europa, atunci conceptul unitate in diversitate joaca un rol imens pentru ca nu mai inseamna gandeste global - actioneaza local ci gandeste local - actioneaza global ", afirma Johannes. Andrea Stillacci, Co-Presedinte si Executive Creative Director al CB Grey Paris, incheie ziua de vineri cu seminarul "MY DADDY HAS BIGGER IDEAS THAN YOURS. The value of ideas in today's accelerated culture."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related