Brandstalk ne arata cum zambeste Romania cu Europa FM

Europa FM si agentia de publicitate Brandstalk au pregatit pentru anul 2008 o noua linie de comunicare, centrata pe mesajul "Romania zambeste cu Europa FM".

Noua abordare este derivata din pozitionarea cunoscuta a postului ca si Adult Contemporary Radio - "cea mai buna muzica din '80 pana azi"- si urmareste sa adauge un plus de valoare imaginii deja bine conturate a marcii, prin dezvoltarea unei laturi optimiste, mai relaxate si mai apropiate de ascultatori.

"Brieful pe care l-am primit anul trecut a fost unul foarte clar: suntem lideri de piata si avem o imagine usor recognoscibila, insa perceptia generala este cea a unui post foarte ... serios. Ascultatorii simteau, poate intuitiv, nevoia unei oarecare "relaxari", care sa contrabalanseze cumva continutul si tonul realist-informativ al programelor" spune Olivia Georgescu, Account Director Brandstalk. "Am inceput, asadar, sa lucram la acele amanunte care fac diferenta, prin care insertia de umor de buna calitate sa fie foarte subtila si naturala, fara a fi deranjanta", completeaza Marian Enache, Senior Copywriter Brandstalk.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related