Realitatea TV a lansat o companie despre recuperarea banilor platiti pentru taxa auto

Postul Realitatea TV se afla in plina campanie de informare a cetatenilor in legatura cu taxa auto si posibilitatile legale de recuperare a banilor platiti catre stat. Campania a fost lansata joi, ca urmare a unei solicitari facute de un telespectator catre postul de televiziune.

Pentru a veni in sprijinul telespectatorilor, Realitatea TV a incheiat un parteneriat cu Cosmin Costas, primul avocat din Romania care a inregistrat o victorie in lupta cu taxa auto. El le va oferi sfaturi persoanelor care vor sa-si recupereze banii achitati pentru taxa de inmatriculare prin intermediul site-ului www.realitatea.net, dar si in cadrul unor programe Realitatea TV.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

vasile murdeala
acum 16 ani
acest guvern ipocrit guvernul tariceanu, prin aceasta taxa de prima inmatriculare sau de mediu nu face decat sa-si bata joc de propriul popor.este cea mai mare umilinta din partea alesilor nostri.cunosc cazul unui tanar care a primit un autoturism euro 3 de la tatal sau si care nu a avut cele doua zeci si ceva de milioane ca sa-si inscrie masina. acum tanarul a murit si ia ramas masina fiului in varsta de 14 ani care nici atat nu are cu ce sa inscrie masina.oare unde e dreptatea din romani. LICA MURDEALA BAIA DE ARAMA MH.
istrate daniel florin
acum 16 ani
taxa la zid


Branded


Related