Starcom Romania devine Starcom MediaVest Group

Starcom Romania se aliniaza la schimbarile de pe alte piete internationale si devine Starcom MediaVest Group (SMV Group). Compania este astfel unul dintre cele mai puternice grupuri de media din Romania, cu 3 entitati media distrincte: Starcom si Starcom Direct, branduri deja recunoscute pe piata locala, la care se adauga si cel mai nou brand de media al grupului: MediaVest.

Echipa formata din Carmen Chipuc si Stefan Iordache va ramane la conducerea grupului de media SMV Group, iar noua entitate MediaVest va fi condusa de Adrian Vladut, din functia de Director Executiv. Cu o experienta de aproape 10 ani in media, dintre care 7 in cadrul Starcom, Adrian Vladut isi va construi singur echipa si portofoliul de clienti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related