GarantiBank, plus de 150% in promovare

GarantiBank, subsidiara locala a unuia dintre primii trei jucatori din cadrul pietei turce de banci private, va avea, in 2008, un buget de promovare de aproximativ cinci milioane de euro la rate-card (valoare bruta, fara reduceri), mai mare cu 150% fata de bugetul din 2007, potrivit declaratiilor lui Okan Yurtsever, director retail banking in cadrul firmei.

"In 2007, bugetul de promovare a fost de doua milioane de euro, iar pentru 2008 avem in plan sa fie de aproximativ cinci milioane de euro", a declarat oficialul companiei. Astfel, GarantiBank va avea o crestere a bugetului de peste 150% pentru acest an. Banca a optat, in 2007, pentru o gama larga de mijloace de comunicare in masa. "Pentru Bonus Card, de exemplu, primul card multibrand cu cip din Romania, am optat cu precadere pentru televiziune, outdoor si presa. Campania adresata persoanelor fizice, din octombrie anul trecut, a fost comunicata, in principal, la radio, in presa, outdoor si prin internet", a declarat Yurtsever.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related