Export de know-how de la Ogilvy Group Romania

Incepand cu data de 15 februarie 2008, Cristofor Iosub - Managing Director in cadrul Ogilvy Group Romania - va prelua coordonarea unui proiect european al unuia dintre clientii internationali ai Ogilvy Group Worldwide, in calitate de Project Director, in timp ce conducerea OgilvyAction si OgilvyOne Romania va fi preluata de fiecare dintre managerii directi ai diviziilor celor doua companii.

"In urma cu un an, in cadrul unei discutii legate de dezvoltarea personala, Cristofor mi-a marturisit ca si-ar dori sa dobandeasca si o experienta internationala, in cadrul retelei Ogilvy" spune Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group Romania. "Luand in considerare parteneriatul pe care l-am avut in ultimii patru ani, rezultatele si calitatile sale umane, i-am acordat tot sprijinul meu pentru a-si indeplini acest obiectiv. La capatul unui an, Cristofor preia coordonarea unui proiect european si se relocheaza in cadrul biroului Ogilvy din Elvetia."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related