Greii marketingului, advertisingului si comunicarii vin la Strategic 2005

Strategic este primul si cel mai important forum pe teme de marketing, publicitate, comunicare, relatii publice, new media, publicitate online, cercetare de piata, productie publicitara si branding din Romania. Este locul care reuneste in fiecare an toti specialistii in domeniul marketingului si comunicarii, agentii de publicitate, media si PR, brand manageri, experti internationali, presa de specialitate. Si mediul in care pot fi dezbatute ultimele tendintele si aspectele fierbinti in studii de caz concrete alaturi de oamenii momentului.
Strategic 2005, cea mai mare editie de pana acum, va avea loc marti, 14 iunie la World Trade Center Bucuresti. Un numar de 15 sesiuni de conferinte si workshopuri vor reuni peste 50 speakeri, specialisti locali si internationali care vor raspunde in cca 55 de teme si subiecte la intrebarile unei audientte estimate de 400 de persoane.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related