Stefan Stroe pleaca din grupul Leo Burnett

Stefan Stroe, Strategic Planning Director la Starcom Romania, a confirmat pentru IQads zvonurile referitoare la plecarea sa din Starcom. "Dupa 4 ani de lucru in grupul Leo Burnett si dupa 2 ani in care am dezvoltat o noua specializare in Starcom si pe piata media din Romania (Consumer Context Planning), este momentul sa fac un nou salt profesional. Voi mai lucra la Starcom inca 4 saptamani", a declarat Stefan.

Legat de motivul acestei decizii, acesta a marturisit ca isi doreste puteri sporite in construirea de branduri coerente, integrate in comunicarea lor. "Am scris pe blogul meu in ianuarie despre impartirea feliei de strategie pe piata de comunicare din Romania, concluzionand atunci ca agentiile de creatie si cele de branding vor ramane mult timp in "pole position" in construirea de branduri. Si constatam acel lucru luand in considerare si faptul ca la Starcom reusisem pe cateva conturi precum P&G sau Kraft Foods sa influentam in mod real dezvoltarea comunicarii brandurilor, extinzand expertiza de strategie oferita de agentie."

Stefan nu a dezvaluit inca planurile sale de viitor, rezumandu-se la a-si declara intentia de a construi "o noua echipa de strategic planning care sa dezvolte idei de planning real, care sa creeze campanii eficace si cat mai coerente".

Despre despartirea de grupul Leo Burnett, Stefan a marturisit ca "cel mai greu a fost ca emisfera dreapta a creierului sa imi dea unda verde parasirii grupului Leo Burnett. In cei 4 ani petrecuti aici am lucrat pe varii proiecte cu multe echipe din grup, am inregistrat nenumarate reusite profesionale, insa in acelasi m-am atasat de oameni si de stilul relaxat de lucru. E greu sa nu te atasezi de Leo Burnett, indiferent de fire, sex sau varsta."

Stefan Stroe va ramane in functia de Strategic Planning Director al Starcom Romania pana la jumatatea lunii martie a acestui an.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related