Germanos sarbatoreste 200 de magazine alaturi de Activ Ad

Germanos, liderul pietei de retail de telecom a depasit recent pragul de 200 de magazine si sarbatoreste acest eveniment alaturi de clientii sai din intreaga tara printr-o campanie promotionala dezvoltata in parteneriat cu Activ Ad.

Campania promotionala "Toate plimbarile duc la Germanos! Sarbatorim 200 de magazine fiecare cu 200 de premii pentru tine!" este o promotie nationala de tip "instant win" ce se deruleaza in perioada 22.02-16.03 in toate magazinele Germanos din peste 90 de orase din Romania. Pentru a castiga unul din cele 200 x 200 de premii puse in joc, consumatorii trebuie fie sa se aboneze la Cosmote fie sa achitioneze produse disponibile in magazinele GERMANOS in valoare minima de 35 de lei, TVA inclus. Printre premii se numara dispozitive Hands-Free Bluetooth, MP3 playere, carduri de memorie, adaptoare Bluetooth si multe alte premii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ACTIV AD

Who we are We are a creative and independent advertising agency that started 21 years ago with one thought in mind: that of succeeding in advertising. Some might have found it little, but this thought of ours to... vezi detalii »

Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related