Au inceput inscrierile pentru anul competitional Fara Cravata 2008

Au inceput in mod oficial inscrierile la evenimentele Fara Cravata! Acestea vizeaza exclusiv companiile si au ca obiective promovarea conceptului de echipa ca motor al companiei si fairplay-ul in business, incurajand interactiunea intr-un mediu informal.

Bowling, karting, speedball, laser tag, acestea sunt sporturile pe care le pot alege in 2008 companiile care doresc sa faca parte din comunitatea Fara Cravata. In luna decembrie, in cadrul petrecerii de final de an Fara Cravata, primele trei echipe castigatoare din cadrul celor patru competitii vor concura pentru titlul de Echipa Anului 2008. Reamintim si felicitam din nou Echipa Anului 2007, BRD Sogelease, castigatoare a locului 1 de 3 ori la rand: Finance Bowling 2006 si 2007, Echipa Anului 2007.

Fara Cravata are o istorie de 2 ani de zile in care am invitat strict anumite industrii sa concureze pentru obtinerea trofeului care sa ateste competivitatea si unitatea echipei. In 2008 Fara Cravata s-a schimbat pentru a corespunde mai bine nevoilor de comunicare si interactiune a companiilor.

Fara Cravata in 2008:
- companiile participante se pot inscrie indiferent de domeniul in care activeaza
- prezenta companiilor din domenii diferite in cadrul aceluiasi eveniment va facilita comunicarea, va incuraja networkingul si poate conduce pe viitor la colaborari si parteneriate.
- vom inlesni comunicarea intre membrii Fara Cravata care doresc sa isi faca publice datele de contact pentru ceilalti participanti
- companiile participante pot distribui mape de prezentare/ flyere/ brosuri in cadrul evenimentelor
- Echipa Anului 2008 va fi votata si aleasa in cadrul unei petreceri show la sfarsitul anului. Primele 3 echipe castigatoare de la cele 4 competitii vor fi supuse unor probe pe care le vor afla numai cu 2 saptamani inainte, timpul scurt de pregatire fiind una din provocarile carora echipele le vor face fata. Juriul va fi format din partenerii media Fara Cravata 2008.
- la inscrierea in competitie Cariere ofera un abonament pentru un an fiecarei companii
- macheta de presa cu echipa castigatoare (fotografie, numele echipei si al companiei) in publicatiile Stuff, PC Magazine si Cariere.
- premii de la Cotidianul (colectiile Cotidianul) si abonamente pentru un an pentru intreaga echipa castigatoare de la Money Express si Business Standard

Calendarul Fara Cravata in 2008:
- Fara Cravata Bowling Cup - debut 7 aprilie (IDM Club)
- Fara Cravata Karting Cup - debut 2 iunie (AMCKART)
- Fara Cravata Speedball Cup - debut 6 octombrie (City Paintball)
- Fara Cravata Laser Tag Cup - debut 17 noiembrie (LaserMaxx Romania)

Partenerii Fara Cravata in 2008 sunt: Magic FM, Cotidianul, Business Standard, Money Express, 24-FUN, PC Magazine, eWeek, Stuff, SuperCar, IQads, Bestjobs.ro, Cariere, Business Edu.

Participarea la un eveniment Fara Cravata reprezinta pentru companii intarirea si reafirmarea orientarii culturii organizationale catre deschidere, comunicare, fairplay in relationare, management conform principiilor unei bune politici de personal si consolidarea imaginii de echipa tanara, dinamica, competitiva in orice situatie! 2008 este al treilea an in care companiile adera la valorile Fara Cravata, singura instanta din Romania care premiaza echipa ca motor al companiilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related