IQads a lansat CATALOG, un nou serviciu la dispozitia pietei de publicitate

Portalul IQads pune la dispozitia pietei de marketing si comunicare cel mai nou serviciu al sau, servicul Catalog.

Catalogul IQads reprezinta unul dintre cele mai fiabile mijloace de prezentare electronica a serviciilor din industria publicitara, in special pentru firmele ce intreprind activitati conexe (branding, design, cercetare, media buying, productie audio-video, BTL etc.). Rolul principal al serviciului este acela de a inlesni clientilor procesul de cautare a celor mai importanti furnizori de servicii pentru industria de publicitate.

Printre principalele domenii de activitate ce fac parte din catalog se numara: branding, design, media, PR, publicitate, publishing, productie audio-video, cercetare de piata, casting, consultanta de marketing, edituri de specialitate, evenimente / BTL, marketing direct, foto, publicitate indoor, publicitate neconventionala, publicitate outdoor, stock photography, tipografii.

Prezentarile companiilor sunt evidentiate prin intermediul portalului si vor fi incluse in newsletterul saptamanal IQads, trimis la peste 40 000 de abonati.

Pentru a vizualiza in detaliu prezentarea unei companii in catalog, puteti accesa una dintre paginile de prezentare.

Mai multe detalii puteti obtine scriind la adresa [email protected], in atentia lui Valerian Manea.

IQads este cea mai importanta platforma care aduce impreuna comunitatea pasionatilor de publicitate, fie ei profesionisti respectati ai domeniului, fie simpli admiratori ai fenomenului publicitar. Avand o audienta de 150.000-200.000 de vizitatori unici lunar, IQads ofera continut editorial sub forma stirilor, analizelor sau interviurilor, atat in format text, cat si sub forma video. De asemenea, departamentul de proiecte IQads dezvolta in prezent o serie de evenimente dedicate publicitatii precum ADfel, AdBreak, Adidea (concursuri de creatie), AdPlay, BestAds sau Cupa Agentiilor la Fotbal.

IQads face parte din grupul Realitatea.Catavencu, fiind unul dintre putinele produse media din Romania construite exclusiv online.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

ioana-cornelia sigarteu
acum 16 ani
consider ca acest serviciu va fi un instrument foarte util pentru toti cei angrenati intr-un domeniu conex al activitatilor de publicitate, de indata ce catalogul va fi populat cu companii :)
Alin Ladaru
acum 16 ani
Consideram foarte util instrumentul


Branded


Related