Asociatia profesionistilor in relatii publice aniverseaza 10 ani de existenta

Marti, 14 iunie, va avea loc la World Trade Center Bucuresti Conferinta Nationala "ARRP - un deceniu de Relatii Publice".
Evenimentul marcheaza aniversarea a 10 ani de la infiintarea Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP). Scopul sau este sa arate ca cei 10 ani au insemnat un proces continuu de consolidare a comunitatii specialistilor in domeniu si ca la ora actuala Asociatia este cel mai bun cadru in care acestia isi pot promova interesele si autoritatea profesionala.

Pentru a sublinia specificul ARRP, Dumitru Bortun, presedintele organizatiei, o caracterizeaza astfel: "ARRP este singurul forum in care isi regasesc interesele comune atat profesionistii in Relatii Publice din sectorul de afaceri sau din mass-media, cat si din sectorul politic, guvernamental sau nonprofit. Din acest punct de vedere, Asociatia are un rol foarte important in formarea comunitatii profesionale a tuturor celor care cultiva comunicarea in spatiul public. Prin aceasta, ea contribuie la modernizarea societatilor comerciale, a institutiilor publice si a partidelor politice din Romania, la transformarea lor in "organizatii inteligente", care comunica eficient si etic, tin pasul cu schimbarile mediului socio-cultural si, nu in ultimul rand, servesc interesului public."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related