Echipa de creatie a Scala JWT are trei membri noi

Petra Hoyos, CEO al Scala JWT Romania anunta recenta intrare in echipa agentiei a Luminitei Vrote - Art Director, Monei Petre - Graphic Designer si a lui Alexandru Paul Talamba - Ilustrator.

"Suntem foarte fericiti sa ii primim pe cei trei la bord, cu experienta, viziunea proaspata si entuziasmul pe care le aduc cu ei. Avand in vedere angajamentul lor de a contribui la crearea celor mai creative campanii pentru partenerii nostri, cu siguranta vor adauga o reala valoare clientilor nostri.", a declarat Petra.

"Venirea lor in echipa este si o oportunitate pentru ei. Facand parte dintr-o echipa experimentata si pasionata, lucrand pe o combinatie de marci atat de interesante si prestigioase, vor putea sa-si puna in valoare potentialul in obtinerea celor mai bune solutii de comunicare. Toti trei sunt bineveniti, iar clientii nostri se vor bucura sa ii aiba in echipa", a adaugat Vilma Ignat, Client Services Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related