Ultima saptamana de inscrieri la Scoala ADC*RO

Inscrierile pentru Scoala de Creatie ADC*RO au intrat in linie dreapta. Pana la data de 10 martie, orele 12.00, orice pasionat de domeniul publicitatii isi poate crea un cont si se poate inscrie pe site-ul oficial al scolii - www.scoalaadc.ro.

Inscrierile la prima scoala de creatie din Romania continua si in aceasta ultima saptamana. Incepand cu data de 3 martie, canditatii vor avea acces la subiectele de admitere prin intermediul contului activat pe site. Au mai ramas 7 zile, timp in care aspirantilor la statutul de student al scolii li se ofera sansa de a demonstra ca sunt talentati si au potential de reusita in industria publicitatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related