Monotonie in comunicarea din domeniul cardurilor bancare

Oferta in banking a explodat si, cu toate acestea, sunt foarte putine produse care au o denumire proprie. Hatisul de informatii publicitare din domeniul bancar devine din ce in ce mai greu de razbit. Oferta de carduri a explodat anul trecut, dar bancile nu s-au prea obosit sa le faca si un branding; cele mai multe au ramas la denumirile generice "clasic", "silver", "gold" "electron" sau "business". Insa invingatorii incep sa se prefigureze - sunt cei care au inceput deja batalia pentru pozitionarea acestor produse.

Strategia inseamna sa fii diferit, sa detii proprietatea asupra unui atribut, a unui ingredient magic, care sa te diferentieze de ceilalti si sa te pozitioneze in mintea consumatorului. Prin ce e diferit cardul Visa Gold de la banca X de cardul Visa Gold de la banca Y? Sunt foarte putini actori pe aceasta piata care incearca sa raspunda adecvat la o asemenea intrebare, desi gasirea unor solutii in acest sens devine stringenta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related